300 000 LED kociek ľadu vrátených stálymi zákazníkmi

Dongguan longstargift Co., Ltd. dostal v júli opäť veľkú objednávku.Objednávateľom tejto objednávky je pán inamoto, japonský zákazník, ktorý s našou spoločnosťou spolupracuje už mnoho rokov.Pán inamoto prevádzkuje veľkú spoločnosť v okrese Taitung, Tokio, Japonsko.Hlavným produktom sú elektronické produkty vyžarujúce svetlo a LED kocka ľadu vyrábaná našou spoločnosťou je jedným z produktov, ktoré s p. inamotom spolupracujú už mnoho rokov.Ročný dopyt je asi 1 milión.Tentoraz je objem nákupu pána inamato 300 000.

Túto LED kocku ľadu, vzhľadovo aj funkčne, navrhol sám pán inamoto.Tento produkt je detská hračka.Keď kocku ľadu vložíte do vody, automaticky vyžaruje oslňujúce svetlo.S rôznymi funkciami je rozdelený na jednofarebné a viacfarebné.Po uvedení na trh je tento produkt u detí veľmi obľúbený, pretože s týmto produktom sa deti najradšej kúpajú.
LED kocky ľadu sú hranaté, s roztomilými vzormi, ktoré sú naozaj nezabudnuteľné.Materiál tohto produktu patrí do triedy PC, ktorý je možné umiestniť do nápojov a koktailov.Pod svetlom LED ice bliká oslnivým svetlom v skle, čo dáva ľuďom iný pocit.

Tento objem objednávok je obrovský, ale keďže má dobré základy spolupráce s pánom inamotom, nepochybuje o našej schopnosti dodania.Dohodnutá dodacia lehota je 1 mesiac a tovar potrebujeme expedovať podľa farby a vzoru.Tieto požiadavky sú pre nás veľmi jednoduché.Ubezpečujeme pána inamoto, že každý proces od nátlačku, výroby, tlače, montáže, kontroly a balenia bude vykonaný v prísnom súlade s požiadavkami.Sme presvedčení, že chybovosť produktov bude kontrolovaná na 3/10 000.

Naša nová továreň sa používa práve na výrobu LED kociek ľadu a takmer 30 pracovníkov je denne zaneprázdnených.Mali by ste usporiadať pracovné stanice podľa poradia inštalácie produktu a uistite sa, že dokončíte výrobnú úlohu pred stanoveným dátumom dodania.Táto príležitosť môže byť dobrou ukážkou distribučnej kapacity našej spracovateľskej dielne.


Čas odoslania: august-04-2022